Mijn favorieten

Uw woning verkopen met Van Dam Makelaars


Een NVM verkoopmakelaar om uw woning in de regio Driebergen – Doorn te verkopen? Dat vinden wij als NVM verkoopmakelaar een verstandige keuze. Maar waarom zou u kiezen voor een verkoopmakelaar die aangesloten is bij de NVM? En waarom dan voor Van Dam Makelaars?

De kracht van NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars is de manier waarop wij u begeleiden tijdens het volledige verkoopproces. Want bij de verkoop van uw woning komt er veel op u af. Een spannende periode waarin u op talrijke zaken moet letten. Dat kunnen zoveel zaken zijn dat u zelf mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Weet u niet waar te beginnen en wat er precies van u wordt verwacht? Onze NVM verkoopmakelaars helpen u met een duidelijk stappenplan.Wij hebben vijf punten voor u op een rijtje gezet die u vast niet wilt missen, en waar u nu al uw voordeel mee kunt doen. 
1. Waarom kiezen voor een NVM verkoopmakelaar?
2. Laat NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars u begeleiden
3. NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars staat voor een persoonlijke aanpak
4. Onze NVM verkoopmakelaars kennen de lokale woningmarkt
5. NVM verkoopmakelaar Van Dam biedt meer

 

1. Waarom kiezen voor een NVM verkoopmakelaar?
Waarom kunt u het beste kiezen voor een NVM verkoopmakelaar wanneer u uw woning in de regio Driebergen - Doorn wil verkopen? Eigenlijk is het antwoord daarop heel eenvoudig. Omdat u gaat voor een betrouwbare verkoopmakelaar die staat voor een kwalitatief hoogwaardig verkoopproces. Het keurmerk NVM mag namelijk alleen gevoerd worden als een verkoopmakelaar zich houdt aan de NVM-erecode. 


Een NVM verkoopmakelaar heeft de deskundigheid die u van een makelaar mag verwachten. Want de NVM stelt hoge opleidingseisen en verplicht aangesloten verkoopmakelaars hun kennis jaarlijks op peil te houden (permanente educatie). Dat geldt dus ook voor ons, de verkoopmakelaars van Van Dam Makelaars. Zo blijven wij altijd op de hoogte van de laatste juridische wet- en regelgeving omtrent de verkoop van uw woning. Kiest u voor een NVM verkoopmakelaar, dan kiest u voor zekerheid. Uw belangen staan altijd voorop!


2. Laat NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars u begeleiden
Wij, de NVM verkoopmakelaars van Van Dam Makelaars, begeleiden u graag bij het volledige proces van de verkoop van uw woning. Van het eerste contact tot de uiteindelijke transactie nemen wij u werk en zorgen uit handen. Als NVM verkoopmakelaar weten wij precies hoe u in de huidige woningmarkt het beste resultaat behaalt. 

De redenen om een woning te willen verkopen, kunnen sterk verschillen. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding en daardoor groter willen wonen. Of aan een scheiding of erfeniskwesties. Aan de NVM verkoopmakelaars van Van Dam Makelaars de schone taak om úw persoonlijke uitgangspunten duidelijk in kaart te brengen en uit te werken naar de juiste verkoopstrategie. Een stappenplan op maat: in duidelijke taal, deskundig en praktisch. Want dat is hoe de NVM verkoopmakelaars van Van Dam Makelaars werken. Wij willen dat u na afloop kunt terugkijken op een goed en succesvol verlopen verkoopproces. Voor meer informatie vul hier het contactformulier in.3. NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars staat voor een persoonlijke aanpak
Wilt u uw woning verkopen en zoekt u een NVM verkoopmakelaar in de regio Driebergen – Doorn? NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars werkt met een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u geen nummer. Wij hebben oprechte belangstelling voor u, de klant als mens. We geloven dat een goed advies maatwerk vraagt. Samen met uw vaste NVM verkoopmakelaar komt u tot een passende strategie om uw woning goed in de markt te zetten.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijkt de NVM verkoopmakelaar van Van Dam Makelaars uw woning. Samen bespreken we o.a. de vraagprijs, het publiciteitsplan, het verkoopgereed maken van uw woning en de planning rondom bezichtigingen. Vervolgens adviseren wij welke stappen u het beste kunt nemen. Bijvoorbeeld hoe u uw huis zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor potentiële kopers.  Maar ook hoe uw huis zo goed mogelijk kan worden gefotografeerd. Want goede foto’s kunnen concreet geld opleveren. In een later stadium bespreken we de onderhandelingen met de kopende partij en de koopakte, etc. Onze belangrijkste prioriteit bij de verkoop van uw woning is dat u tevreden bent met het resultaat. Dit krijgt dan ook onze maximale aandacht.  Voor meer informatie vul hier het contactformulier in.

4. Onze NVM verkoopmakelaars kennen de lokale woningmarkt
Profiteer optimaal van de lokale kennis van NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars. Met meer dan 45 jaar ervaring in huis durven wij te zeggen dat we de woningmarkt in de regio Driebergen -  Doorn – op de Utrechtse Heuvelrug dus – goed kennen. Ook omdat we er zelf wonen en werken. Dat biedt net dat beetje extra kennis van de regio en nog meer gevoel met de lokale huizenmarkt. Deze kennis zetten we dagelijks in voor u als klant van NVM aankoopmakelaar Van Dam Makelaars. Onze uitgebreide netwerk is hierbij een onmisbare schakel. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woning, specialistisch advies of bemiddeling: samen komen we tot het beste resultaat.
Voor meer informatie vul hier het contactformulier in.
5. NVM verkoopmakelaar Van Dam biedt meer
 
Kiest u voor Van Dam Makelaars als uw NVM verkoopmakelaar, dan bent u verzekerd van een vaste NVM verkoopmakelaar die u voortdurend op de hoogte houdt van de voortgang van het verkoopproces. Wij loodsen u door het hele traject en bewaken het stappenplan. We houden van korte lijnen, rapporteren veel en communiceren altijd eerlijk en in duidelijke taal. Fijn om nog even dat belangrijke telefoontje te krijgen voor het weekend begint, toch? U weet bij ons precies waar u aan toe bent.

Heeft u wel eens gedacht aan een combinatietraject verkoop-aankoop? Dit is één van de sterke punten bij NVM verkoopmakelaar Van Dam Makelaars. Het complete traject van de grote huizenwissel is bij ons in goede handen. De opleverdata op elkaar te laten aansluiten, de financieringstermijn: een flinke puzzel… Stap voor stap strijken wij de ‘hobbels’ op dit pad glad.

Onze NVM verkoopmakelaars denken altijd creatief mee, in praktische oplossingen. Dat bespaart u een hoop tijd en hoofdbrekens! Geen tijd voor bezichtigingen: wij lossen het op! Een openstaand puntje afhandelen? Onze service stopt niet bij de overdracht. En de inhoud van een juridisch stuk waarvan u ’s nachts wakker ligt, nemen wij tot in detail met u door. Als NVM verkoopmakelaar streven wij altijd naar een ontspannen verkooptraject. Een traject waarop u na afloop met genoegen kunt terugkijken.
Voor meer informatie vul hier het contactformulier in.

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijken we de woning en adviseren wij welke stappen u het beste kunt nemen. Samen treffen we de juiste voorbereiding voor het in de markt zetten van uw woning. Onze belangrijkste prioriteit bij de verkoop van uw woning is dat u tevreden bent met het resultaat. Dit krijgt dan ook onze maximale aandacht. Hoe wij dit realiseren leggen wij graag uit tijdens ons kennismakingsgesprek.

- Ervaar het gemak van korte lijnen.
- Altijd aandacht voor uw woonwens.
- Makelaars goed bereikbaar.
- Helder en eerlijk advies.
- Samen werken aan een mooi resultaat.

Benieuwd naar uw kansen en mogelijkheden op de huidige woningmarkt in de regio Driebergen - Doorn? Behoefte aan deskundigheid en duidelijkheid? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met een van onze NVM verkoopmakelaars. Wij geven u graag advies dat past bij uw persoonlijke situatie, met tips voor de verkoop van uw woning die u niet wil missen!

Vul het contactformulier in of bel ons voor het maken van een afspraak.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring