Mijn favorieten

Uw woning verkopen met Van Dam Makelaars


De verkoop van uw woning krijgt bij Van Dam Makelaars de aandacht die het verdient: de maximale! In vier heldere stappen realiseren wij, samen met u, een geslaagde verkoop. Kortom: full service de luxe.

Professionele promotie
Wij brengen uw woning direct onder de aandacht van een groot zoekersbestand, zowel regionaal als landelijk. Inclusief een professionele presentatie van uw woning, waaronder full colour verkoopdocumentatie, plaatsing op internet en adverteren in regionale en landelijke kranten. Wilt u ook verkoopstyling? Dan is dit op aanvraag uiteraard mogelijk.Alert van bezichtiging tot bod
Efficiënt en deskundig organiseren wij alle bezichtigingen. Tijdens de prijsonderhandeling met de aspirant-koper geven wij u een realistisch advies.

Aandacht voor de allerlaatste details
Wanneer de verkoopprijs rond is, leggen we alle zaken vast in een NVM-koopakte. Op de dag van de overdracht voeren we nog een nauwkeurige inspectie van uw woning uit. Ook assisteren wij u bij de eigendomsoverdracht die plaatsvindt bij de notaris.

Ook present na de verkoop
Wij hebben graag dat u tevreden bent over uw keuze voor Van Dam Makelaars. Vandaar dat onze dienstverlening niet stopt als de opdracht is afgerond. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan bij al uw uitdagingen. Ook is het mogelijk om incidenteel gebruik te maken van onze diensten, bijvoorbeeld als u een taxatierapport nodig heeft voor een verbouwing.