Mijn favorieten

Klanten aan het woord


Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ons team van makelaars werkt vanuit deze overtuiging.
Bent u benieuwd hoe onze klanten naar onze samenwerking kijken? Ontdek hun verhalen.


Aankoop woning
“Wij hebben een aantal makelaars benaderd in de regio waarin we een huis zochten. Het gesprek met Van Dam Makelaars beviel ons het beste. Zij begrijpen wat we zoeken en zijn lekker down-to-earth. Van Dam Makelaars was goed op de hoogte van ons dossier. Ze gaven ons advies over de huidige woningmarkt en kijken daarbij verder dan alleen de woning. Omdat je in de huidige woningmarkt snel moet kunnen schakelen, gaven ze ons bijvoorbeeld het advies goed op de hoogte te zijn van onze financiële situatie."
Maritsa Bakker - woning aangekocht via Van Dam Makelaars

Verkoop woning
“Ik heb alle vertrouwen in Van Dam Makelaars. Ze hebben mijn woning goed in de markt gezet. De strategie is bij hen gewoon op orde. Van Dam Makelaars let op de kleine dingen en heeft goede tips om je huis verkoopklaar te maken. Ik kon met een gerust hart op vakantie en werd daar goed op de hoogte gehouden. Het voorlopig koopcontract heb ik zelfs getekend vanaf mijn vakantieadres.”
Willem Dijkhorst - woning verkocht via Van Dam Makelaars

“We hebben echt leuk contact met Van Dam Makelaars. Heel fijn dat ze ook goed aangeven wat je wel en niet moet doen. Van Dam als aankoopmakelaar was van grote meerwaarde. We hebben een beperkte beurs, willen aardig wat woonruimte en blijven graag in Driebergen. Van Dam Makelaars gaf eerlijk aan dat het een uitdaging werd, maar dat ze het wel super leuk vonden om voor ons te gaan zoeken. Dat is gelukt". 
Edric Pletting - woning aangekocht via Van Dam Makelaars

Aan- en verkoopmakelaar
“Van Dam Makelaars helpt je uitstekend van A naar B. Ze geven je echt nog die persoonlijke aandacht en luisteren goed naar je wensen. Ze anticipeerden goed op wat ik wilde. Ik vind de discreetheid die zij bieden in combinatie met de persoonlijke touch heel goed werken. Ook het papierwerk was prima verzorgd.”
Niels W. - woning verkocht en aangekocht via Van Dam Makelaars

Verhuur woning
“Ik vind het prettig dat ze me op de hoogte houden via WhatsApp. De makelaars van Van Dam Makelaars spreken mijn taal. Ze hebben geen ellenlange contracten en zijn gewoon duidelijk. Voor de verhuur van mijn appartement wil ik zakendoen anno 2019. Ik wil gewoon normaal geholpen worden, korte lijnen en duidelijke communicatie. Dit alles vind ik bij Van Dam Makelaars. Als ze ook buiten de regio Utrechtse Heuvelrug panden gaan verhuren, mogen ze direct ook mijn andere panden verhuren.” 
Tomas van Leeuwen - verhuurt woonruimte via Van Dam Makelaars 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring