Mijn favorieten

Bouwkundige keuring

Heeft u uw droomwoning op het oog? Dan wilt u voorkomen dat u na de koop voor onaangename verrassingen komt te staan. Bijvoorbeeld omdat de woning in slechtere staat is dan u dacht. Met een bouwtechnische keuring krijgt u een onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van de woning en de kosten om het huis in goede staat te brengen.

Algemene keuring uitvoeren
Wanneer u een woning koopt, heeft u een onderzoeksplicht. Dit betekent dat u actief onderzoek moet doen naar de onderhoudskundige staat van de woning. U kunt hiervoor een algemene keuring laten uitvoeren.
  • Onafhankelijk expert.
  • Rapport over de bouwkundige staat van de woning.
  • Inzicht in verborgen gebreken.
  • Overzicht met onderhoudskosten: nu en in de toekomst.

Keuring oudere woningen
Gaat u een woning kopen die voor 1993 is gebouwd? Dan kan het zijn dat er asbest gebruikt is bij de bouw. Om te ontdekken of uw toekomstige woning asbest bevat, adviseert Van Dam Makelaars een asbestinventarisatie te laten uitvoeren. Tijdens een asbestinventarisatie kijkt een expert of er (niet) waarneembaar asbest aanwezig is in de woning. Afhankelijk van de bevindingen van de expert kunt u bepalen of u alsnog een bod wilt uitbrengen op de woning.

Meer weten over een bouwtechnische keuring?
Bent u op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke partij voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring? Van Dam Makelaars kan u in contact brengen met de juiste expert. Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring