Mijn favorieten

Consultancy: adviseren op basis van expertise


De experts bij Van Dam Makelaars beschikken over een schat aan ervaring met alle facetten van bedrijfsmatig en particulier onroerend goed. Deze kennis is voor projectontwikkelaars, woningcorporaties en andere investeerders op consultancybasis inzetbaar.

Herontwikkelen, herbestemmen, duurzaam omgaan met gebouwen, de energieprestatie van een pand verhogen: op al deze terreinen en meer is Van Dam Makelaars uw ervaren en direct inzetbare consultant. Onze adviezen zijn inmiddels in de praktijk bewezen en kunt u waardevrij inzetten.

Dutch Green Building Council
Van Dam Makelaars volgt nauwgezet de inzichten en ontwikkelingen van de Dutch Green Building Council (DGBC). Dit is een onafhankelijke non-profit organisatie die streeft naar blijvende verduurzaming van de bebouwde omgeving in Nederland. Daartoe ontwikkelt de organisatie keurmerken, onder andere BREEAM, voor een onafhankelijke beoordeling van gebouwen (zowel nieuw als bestaand) en gebieden op het terrein van duurzaamheidsprestaties. Hun missie onderschrijven wij: prettiger wonen en werken, een betere mobiliteit en minder vervuiling.