Mijn favorieten

Historie

In 1974 hielp Van Dam Makelaars de eerste klant met de aanschaf van een woning. Nu ruim 45 jaar later is dit nog steeds één van onze expertises. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende makelaars in het midden van het land. U kunt bij ons terecht voor (ver)huur, verkoop, aankoop en diverse vastgoedvraagstukken.

Veranderende markt
Toen wij ons kantoor begonnen, zag de huizenmarkt er nog totaal anders uit. En hoewel de markt continu verandert, blijven wij werken vanuit onze eigen overtuiging. Voor ons blijft elk proces maatwerk, ongeacht wat uw vraag is. Wij hebben altijd oog voor uw persoonlijke situatie. Daarnaast zijn we betrokken, deskundig, leveren advies op maat en vinden open communicatie een groot goed. Voor ons geen snelle verkopen, maar duurzaam resultaat.

Breed netwerk
Met 45 jaar ervaring durven wij te zeggen dat we de vastgoedmarkt op de Utrechtse Heuvelrug goed kennen. Deze kennis zetten we dagelijks in voor onze klanten. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woning, specialistisch advies of bemiddeling. Wij werken hiervoor samen met ons uitgebreide netwerk aan projectontwikkelaars, corporaties en collega-makelaars. En dat niet alleen: wij geloven ook in een samenwerking met onze klant. Samen komen we tot het beste resultaat.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring