Mijn favorieten

Styling
Kunt u zich nog het gevoel herinneren dat u de eerste keer in uw woning had? Grote kans dat het meteen als thuis voelde. Misschien wist u zelfs al waar u uw meubels ging plaatsen. Komt uw woning terug op de markt? Dan is het belangrijk dat de nieuwe bewoners meteen datzelfde gevoel krijgen. Ontdek hoe Van Dam Makelaars u hierbij een handje kan helpen.
 
1. Zorg dat uw woning opvalt
Wanneer u uw woning gaat verhuren of verkopen wilt u dat uw woning goed zichtbaar is voor de doelgroep. Van Dam Makelaars zorgt dat uw woning op diverse huizenwebsites staat. Natuurlijk wilt u dan dat uw woning goed opvalt.
Een van de manieren is mooie fotografie die de mogelijkheden van uw woning visueel maakt. Wij werken hiervoor samen met professionele fotografen. Zij weten precies hoe ze uw woning net dat beetje extra geven.

2. Help de nieuwe bewoner visualiseren
Bij een bezichtiging wil de nieuwe bewoner zich kunnen voorstellen dat hij in de woning gaat wonen. Ruim persoonlijke items zoals foto’s daarom zoveel mogelijk op.
En heeft uw huisdieren? Zorg dat de kattenbak en hondenmand niet direct in het zicht staan. Daarnaast is het belangrijk om iedere ruimte een specifieke functie te geven. 
 
3.Laat de mogelijkheden zien
Zorg er dus voor dat de nieuwe bewoners een goed idee krijgen van de mogelijkheden van uw woning. Onze makelaars weten precies hoe u dit het beste kunt doen. Wanneer u voor Van Dam Makelaar kiest, krijgt u advies op maat. Met onderstaande tips helpen wij u alvast op weg.
 
  • Ruim alles netjes op en vergeet daarbij ook de kapstok niet.
  • Zorg dat het huis schoon is.
  • Creëer een huiselijke sfeer waarbij een versgebakken appeltaart echt niet nodig is.

Benieuwd hoe styling uw woning helpt?
Wilt u weten welke tips speciaal voor uw woning gelden? Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring