Mijn favorieten

(Ver)huur & aanhuur


Wilt u uw woning verhuren? Of bent u juist op zoek naar een geschikte huurwoning? In alle gevallen bent u bij Van Dam Makelaars aan het juiste adres. Wij kennen de huurmarkt in de regio Utrechtse Heuvelrug en bieden u altijd een passende oplossing.
  • Ontzorgen bij de verhuur van uw woning.
  • Breed aanbod huurpanden in eigen portefeuille.
  • Faciliteren van huur van woonruimte.Geen omkijken naar de verhuur van uw pand
Wanneer u uw woning verhuurt, wilt u de zekerheid dat de huurder uw woning met respect behandelt. In een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij in kaart wat u belangrijk vindt bij de verhuur van uw woning. Op basis van uw wensenlijst gaan we op zoek naar de beste huurder. Uiteraard zorgen wij ook voor het opstellen van een contract dat bij uw situatie past. En moet er onderhoud gebeuren aan uw pand? U bepaalt zelf of u rechtstreeks schakelt met de huurder of dat u dit liever via ons doet. Altijd een oplossing op maat dus!

Vind uw huurwoning
Bent u op zoek naar een passende huurwoning? Wij helpen u graag verder. Uw wensen en financiële situatie bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens kijken we of er binnen onze eigen portefeuille een geschikte woning beschikbaar is. Zit er niets voor u bij? Geen nood, wij kennen de huurmarkt goed en zijn op de hoogte van het aanbod op de Utrechtse Heuvelrug.

Daarom (ver)huurt u bij Van Dam Makelaars:
  • Heldere communicatie en korte lijnen
  • Goede kennis van de regionale huurmarkt
  • Persoonlijk contact voor al uw vragen

Ja, ik wil meer weten!

Zij gingen u voor
“Voor de verhuur van mijn appartement wil ik zakendoen anno 2019. Ik wil gewoon normaal geholpen worden, korte lijnen en duidelijke communicatie. Dit alles vind ik bij Van Dam Makelaars. Als ze ook buiten de regio Utrechtse Heuvelrug panden gaan verhuren, mogen ze direct ook mijn andere panden verhuren.” 
Tomas van Leeuwen - verhuurt woonruimte via Van Dam Makelaars

Lees meer ervaringen

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring