Mijn favorieten

Op zoek naar een nieuwe woning?


Heeft u al dagenlang op Funda gezocht naar een geschikte woning, maar wil het maar niet lukken om een woning te vinden die bij uw wensen past? Of heeft u uw droomhuis op het oog en wilt u graag ondersteuning bij de aankoop? In beide gevallen bent u bij Van Dam Makelaars aan het juiste adres. In onze aanpak staan uw woonwensen en mogelijkheden centraal.
  • Hoe beschrijft u uw droomwoning?
  • In welke regio wilt u wonen?
  • Wat is uw maximale budget?

Bovenstaande vragen staan centraal tijdens ons kennismakingsgesprek. En wat uw budget ook is: wij gaan graag voor u aan de slag.Vind uw droomwoning
Na het kennismakingsgesprek zetten wij alles op alles om een huis te vinden dat aansluit bij uw woonwensen. Wij selecteren een geschikt aanbod en zijn aanwezig bij de bezichtigingen. Heeft u uw nieuwe woning gevonden? Dan verzorgen wij voor u de onderhandelingen.
  • Aanbod passend bij uw woonwens.
  • Eerlijk advies tijdens de bezichtiging.
  • Uw belang staat voorop tijdens de onderhandeling.
Zij gingen u voor
“Wij hebben een aantal makelaars benaderd in de regio waarin we een huis zochten. Het gesprek met Van Dam Makelaars beviel ons het beste. Zij begrijpen wat we zoeken en zijn lekker down-to-earth.”
Maritsa Bakker - woning aangekocht via Van Dam Makelaars

“We hebben een beperkte beurs, willen aardig wat woonruimte en blijven graag in Driebergen. Van Dam Makelaars gaf eerlijk aan dat het een uitdaging werd, maar dat ze het wel super leuk vonden om voor ons te gaan zoeken. Dat is gelukt en er is mooi onderhandeld.”
Edric Pletting - woning aangekocht via Van Dam Makelaars
Lees meer ervaringen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring