Mijn favorieten

Uw woning verkopen met Van Dam Makelaars


Gaat u met Van Dam Makelaars op zoek naar een nieuwe woning in de regio Utrechtse Heuvelrug? Dan leidt onze 100% inzet tot een geslaagde aankoop. U krijgt direct toegang tot een groot regionaal woningaanbod. Dagelijks controleren en matchen we het woningaanbod dat bij ons binnenkomt via collega-makelaars, particulieren en overige partijen. De beste kansen voor de aankoop van een woning ontvangt u dus van ons als eerste.

Gratis zoekservice voor 3 maanden
De zoekservice van Van Dam Makelaars is gratis voor maar liefst 3 maanden. Uw winst? Dagelijks ontvangt u van ons al het woningaanbod dat exact binnen uw wensen valt.
Tijdens deze periode is het altijd mogelijk dat wij één keer met u meegaan om een deskundige mening te geven over het pand, de vraagprijs en de bouwtechnische staat.

Complete begeleiding van zoekopdracht tot en met notaris
Tijdens bezichtigingen kijken wij ook kritisch naar de bouwtechnische staat van de woning. Heeft u vervolgens interesse in een woning? Dan voeren we voor u de prijsonderhandelingen met als doel de juiste prijs voor u te realiseren. Is de koop eenmaal gesloten, dan kunt u de zorgvuldige controle van de koopakte aan ons overlaten. Tot slot voeren we op de dag van de overdracht een nauwkeurige inspectie van de woning uit en begeleiden wij u bij de notaris.

De onderscheidende aanpak van Van Dam Makelaars
Bij alle facetten van aankopen of verkopen stellen wij u twee cruciale zaken ter beschikking: onze expertise én persoonlijke aandacht. Zowel bouwtechnisch, financieel als juridisch snijden onze adviezen hout en behoeden wij u voor valkuilen. We zijn immers NVM makelaar. Dus bieden wij u alle vakkennis en ervaring om het gehele traject van kopen deskundig te begeleiden. Voorzien van een prima balans tussen emotie en alle zakelijke kanten van een aankoop of verkoop. Tot slot levert deze centraal gecoördineerde aanpak u ook volop tijdbesparing op.