Mijn favorieten

Buurtinfo

Bent u nieuw op de Utrechtse Heuvelrug? Dan bent u vast benieuwd naar uw nieuwe omgeving. Van Dam Makelaars helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw woning, maar geeft u ook direct tips over uw nieuwe buurt.

Recreëren in uw vrije tijd
Of u nu op de Utrechtse Heuvelrug komt wonen voor de rust of de uitstekende voorzieningen: feit blijft dat u voor een omgeving kiest met een prachtig natuurgebied. Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug biedt het grootste bos van de Randstad en is een fijne plek om te wandelen, fietsen, paardrijden of hardlopen.
Ontdek alles over het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug


Kindvriendelijke voorzieningen

De Utrechtse Heuvelrug is een mooie locatie om te wonen. In de omgeving vindt u meerdere scholen, speeltuinen en sportverenigingen. Kortom, u vindt alle faciliteiten die een (jong) gezin nodig heeft in uw directe omgeving. Ons advies is om kinderen bijtijds in te schrijven, want de meeste kinderopvangcentra en scholen hebben een wachttijd.

Wonen op de Utrechtse Heuvelrug
Van Dam Makelaars heeft meer dan 45 jaar ervaring in de regio Utrechtse Heuvelrug. En dat niet alleen: onze makelaars komen zelf ook uit de regio. Zij kunnen u dus uitstekend wegwijs maken in uw nieuwe omgeving. U kunt natuurlijk ook altijd alvast een kijkje nemen op de gemeentewebsite van uw nieuwe woonplaats.
Bekijk de film op de website van gemeente Utrechtse Heuvelrug

Meer weten over de Utrechtse Heuvelrug?
Bent u op zoek naar een woning en meer informatie over de Utrechtse Heuvelrug? Van Dam Makelaars vertelt u graag de mogelijkheden. Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring